Iets te Vieren?

Maak dan met onze antieke notarisboot een vaartocht over de Kaag. De trip duurt ongeveer drie uur en kan naar eigen inzicht worden ingevuld. Neem uw eigen hapjes en drankjes mee aan boord en vaar bijvoorbeeld over de Leede en langs de Jeneverboom, rond het Kaageiland en over ’t Joppe. Maar ook heerlijk is een korte pauze voor bijvoorbeeld een kop koffie of een fris tapbiertje in een van de aan de Kagerplassen gelegen etablissementen.

Nadat de datum en tijd van uw UOM bevestigd is door de planner en ook de schippers bekend zijn, geeft u uw wensen door en zij zullen een feestje maken van uw uitje.

Er zijn wel enkele randvoorwaarden, zoals:

  • Een Uitje Op Maat kan alleen worden geboekt buiten het reguliere vaarrooster. Dat betekent dus op maandag, dinsdag en donderdag van ca 10 u tot een half uur na zonsondergang. Op de andere dagen is het alleen mogelijk van 17u tot een half uur na zonsondergang. In het voorjaar (april) en in het najaar (september en oktober) vervallen een aantal reguliere vaarten en kan op de tijden die vrijvallen ook een UOM besteld worden.
  • Het maximum aantal passagiers is 12 personen. Een kind telt als een persoon. Dit zijn regels  die verplicht zijn i.v.m. de bevoegdheden van de schippers.
  • Er is geen toilet aan boord en ook is er geen stromend drinkwater. Uiteraard kan De heere Schouten zonodig bij een restaurant aanleggen. De meeste restaurants op de Kaag hebben geen bezwaar als de passagiers van De heere Schouten van het toilet gebruik maken. Het is wel zo vriendelijk om als er geen consumpties worden gebruikt, een fooi te doneren.
  • Uiteraard mag meegebracht voedsel en drank genuttigd worden aan boord. Er is een lange tafel aan boord.
  • De prijs van een Uitje Op Maat van ca. 3 uur is € 80-. Wordt het langer dan is de meerprijs € 30 per uur of een deel daarvan. Er is een pinkassa, maar de ervaring is dat die het nog al eens laat afweten op het water. Graag dus contant afrekenen bij de schippers, die daarvoor een kwitantie uitschrijven.
  • De heere Schouten mag tot een windkracht BF 5 uitvaren. Als er op de dag van de afspraak een weerbericht is met een voorspelling van windkracht BF5 of hoger, kan de vaart helaas niet doorgaan.
  • Op- of afstapstapplaats in overleg, maar bij voorkeur op Koudenhoorn. Voor een op-/afstapplaats elders kan de vaartijd vanaf of naar Koudenhoorn extra berekend worden.

Boeken van Uw Uitje op maat

Graag uw boeking voor het UOM bijtijds aanvragen. Dit i.v.m. beschikbaarheid van de  schippers. De schippers van De heere Schouten zijn allen vrijwilligers.

Boekingen alleen via het e-mailadres: plannerdhs@gmail.com. Graag ook Uw telefoonnummer vermelden in de e-mail.

Suggesties vooruitje op maat

Er zijn veel mogelijkheden . Laat de planner en/of de schippers weten wat uw ideeën zijn en we bekijken of het mogelijk is die met De heere Schouten te verwezenlijken. Een vaartocht naar Leiden is helaas niet mogelijk. De heere Schouten is te hoog voor de meeste bruggen.

Als U bijvoorbeeld een van de kaasboerderijen zou willen bezoeken, moet U daar vooraf een afspraak voor maken met de betreffende boer. Uiteraard moet er bij de betreffende boerderij een aanlegplaats in de directe buurt zijn.

Een voorbeeldroute van een Uitje op maat staat hieronder:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com